DSC_6607

Светлечки реклами и плакети

Светлечки реклами

Во склоп на оддел за печат во голем формат, имаме развиено и оддел за производство и монтажа на 2D реклами и материјали за промоција.

Истотака ние нудиме целосно решение за 3D светлечки реклами. Единствени и уникатни решениа со неонска светлина или LED, во форми како ги посакувате, од поликарбонат, алуминиум, плексиглас материјали и др…

Значки

Во долгогодишна соработка со партнер ние произведуваме значки од леено железо со дизајн според нарачката.

Плакети и Медали

Освен значките најбарани производи се плакетите и пофалбите. Комбинациите на дрвото, металот и другите материјали, се причина – плакетите произведени кај нас да останаат како долготраен знак на сеќавање.