2014-03-10 12.21.27

Организирање на настани

ArbëriaDesign веќе е позната за организирање на свечени настани. Со поддршка на нашите соработници спремни сме да ви понудиме детално организирање на сите видови на настани или церемонии како што се: конференции, церемонии, промоции, концерти и др…