DSC_5678 copy

Дизајн – Препрес & CTP

Дизајн Студио

Нашето дизајн студио е секогаш спремно да им одговари на сите креативни задачи. Тоа е соединение на уметници, дизајнери, оператори за техничко и визуелно уредување како и маркетинг експерти. Со оваа единица ние сме спремни создадеме дизајн за сите потреби на клиентот како што се: книгите, списанијата каталози идр…

Препрес & CTP

CTP системот (од компјутер на плоча) што е инсталиран во нашиот оддел за подготовка за печат со импресивен капацитет од 51 плоча на час во B1 формат, со највисок квалитет во својата класа, ни овозможува без пречки да ги развиваме плочите не само за нашите потреби, туку и за потребите на другите печатници. Нашиот CTP систем ни овозможува најквалитетна репродукција на точки на термална плоча. Ова е една совршена интеракција на квалитетот и капацитетот со максимална големина на плочата 1.030 x 800 mm (40.5 x 31.4) со 2,400 dpi (точки по inç)