DSC_5678 copy

Dizajn – Prepress & CTP

Studioja e Dizajnit

Studioja jonë e dizajnit është e gatshme t’u përgjigjet të gjitha detyrave kreative. Ajo është një përbërje e artistëve, dizajnuesve, operatorëve të faqosjes, gjuhëtarëve dhe ekspertëve të reklamimit. Me këtë njësi, ne jemi të gatshëm të ofrojmë dhe të krijojmë dizajn dhe të bëjmë faqosje për të gjitha nevojat e klientit siç janë: libra, revista, katalogë e kështu me radhë…

Pre-Press & CTP

Sistemi CTP (nga kompjuteri drejtë në lastër(pllakë) i instaluar në dhomën tonë të përgatitjes për shtyp me kapacitet mbresëlënës prej 51 lastre (pllake) të formatit B1 në orë, me cilësi më të lartë në klasin e vet na mundëson që në rehati të bëjmë zhvillimin e lastrave (pllakave) jo vetëm për nevojat tona, por gjithashtu edhe për nevojat e shtypshkronjave tjera. CTP-ja jonë mundëson reprodukimin më kualitativ të mundshëm të pikëve me dalje në lastra (pllaka) termale. Është një përsosmëri e bashkëveprimit të cilësisë dhe të kapacitetit. 1.030 x 800mm (40.5 x 31.4) madhësia maksimale e lastrës (pllakës) me 2,400 dpi (pika në inç).